A zöld tea áldásai

Matcha por, az a szuper finomra őrölt por a zöld tea apró leveleiből több mindent hordoz magában, mint kiváló latte hozzávalót vagy insta-képes desszertek díszítőelemét. Kiváló hatása az egészségünkre a kulináris ínyencségek világán túl is érvényes.

Ez az őrlemény tele van antioxidánsokkal, B2 és E vitaminokkal. Valamint koffeinnel, mely nyugtatja a gyulladt bőrfelületet, megszünteti a pirosságot és segíti a bőr természetes védelmét rákos elváltozástól.

 

Ez a különleges összetevő eredetileg a 7. századból származik. Mikor japán szerzetesek Kínába látogattak Buddhizmus tanulmányaik mélyítése céljából, vissza már a zöld tea gyógyító hatásának tudásával érkeztek. Napi ruttinná vált a szerzetesek körében a zöld tea fogyasztása. Pozitív élettani hatásai körébe tartozik a vérnyomás és a koleszterolszint csökkentése megannyi más mellett.

“Miért nagyszerű a zöld tea a bőrápolás-ban?”

 A zöld tea kifejezetten hatékony részévé válhat a bőrápolás termékeinknek, különösen hidratálás és antioxidáns védelem tekintetében. Friss tápanyagokat, vitaminokat és aminosavakat szállít bőrünk mély rétegeibe, míg annak védelmét erősíti. Az így feljavított, védelemmel ellátott bőr sokáig megőrzi egészséges hidratáltságát.

“Zöld tea elnyök”

Szóval miféle konkrét előnyei is vannak a zöld teának a bőrünkre? Amikor zöld tea kivonatot használunk bőrápolás során, nem csupán  nyugtató és pirosságot csökkentő hatást tapasztalunk meg. Ezzel lendületet adunk bőrünknek extra antioxidáns törődéssel! Zöld teát használnak évszázadok óta a hagyományos orvoslásban és bőrápolás-ban, hogy az érzékeny felület irritáltságát és pirosságát enyhítsék. Ezen tulajdonságaival a zöld tea csodás elem, mellyel kiegészíthetjük bőrápolási rutinunkat. Különösen ha érzékeny, könnyen bepirosodó bőrünk van. Nem mellékesen, ha szívesen kihasználnánk bónusz fiatalító hatását is.-

Close Menu
Kosár
×
×

Cart

10% kedvezmény

Értesülj elsőként akcióinkról.